Programok Debrecenben, ahol gyermeked játszva tanulhat!

Oktató jellegű programokat keresel Debrecenben? Legyen az egynapos élmény, vagy nyári tábor, itt biztosan találsz olyat, ahol gyermeked jól szórakozhat és közben egy kicsit okosodhat is.

rengeteg tudomány alapú játékos kísérletezés, felfedezés, és izgalom történik! Az interaktív térben megtalálhatóak olyan érdekes játékok mint a plazmatányér, mágneses titkosírás, lézerrel a falra rajzolás valamint a legendás tükörlabirintus is. Nyári táborok esetén is érdemes körbenézni itt, hogyha a gyereket érdeklik az olyan dolgok mint például a robotika, vagy a csillagászat.




Rengeteg féle tematikájú kurzus és nyári tábor
található ebben a "programozóiskolában". Nem csak programozás, hanem akár Video Production, Minecraft design, Android app, Junior designer, de még generatív AI témájú kurzusokat és nyári táborokat is találunk itt, amelyek minden évben indulnak. A táborokban természetesen délután szabadidős, mozgásos programokat is szerveznek.



Szeretnéd, ha gyereked már kiskorában is elkezdené az angol nyelv tanulását?
Akkor vess egy pillantást a Helen Doron nyelviskolára, ahol különböző különórák, és nyári táborok keretein belül 0-14 éves korig várják a gyerekeket. A tanítási módszerük teljesen egyedülálló, hasznos, és hatékony.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A legjobb és legérdekesebb szabadtéri gyerekprogramok Debrecenben

A legjobb játszóterek Debrecenben, ahol garantáltan jól fogja magát érezni gyermeked